Új képzések a BZSH Külker Gimijében

Új képzések a BZSH Külker Gimijében

Nyolc új államilag támogatott szakképzés közül lehet választani kereskedelmi, közszolgálati, informatikai, logisztikai, pénzügyi, turisztikai és ügyviteli területen a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) Külkereskedelmi Szakgimnáziumában.

A Révay utcában működő intézmény idén is indít nappali és esti tagozatokat. Figyelem, a helyek korlátozottak, emiatt a felvétel során figyelembe veszik a jelentkezési sorrendet.

Már elérhető az új képzések listája és feltételrendszere a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) Külkereskedelmi Szakgimnáziumának weboldalán. Az iskola új rendszerű, középfokú, technikus szintű szakképzettséget kínál, amellyel könnyen el lehet helyezkedni a munkaerőpiacon, továbbá becsatlakozási lehetőséget a 2/14. évfolyamra, ha a jelentkező szakirányú szakmai érettségivel rendelkezik, vagy már sikeresen (azaz lezárt piros bizonyítvánnyal) elvégezte a Külker Gimi valamely korábbi rendszerű OKJ-s szakképzés 1/13. évfolyamát.

Nappali és esti munkarendben is jár a diákigazolvány és az összes diákigazolványhoz kapcsolódó utazási, kulturális és kereskedelmi kedvezmény. Nappali munkarendű tanulóként jogosultak a diákok egészségügyi szolgáltatásokra. Jogosultság esetén családi pótlék és árvaellátás is igényelhető megszabott életkorig.

További részletek ide kattintva>>>