Szakmai napot tartott a BZSH Külker Gimnázium a Goldmark teremben

Szakmai napot tartott a BZSH Külker Gimnázium a Goldmark teremben

Április második felében tartotta szakmai napját a BZSH Külker Gimnázium a Goldmark teremben, amelyet teljesen megtöltöttek az iskola diákjai.

Elsőként Galambos Márton, a Forbes Magazin magyarországi főszerkesztője tartott előadást, majd Liener Gábor, a Raiffeisen Bank Zrt. ügyvezető igazgatója látta el jó tanácsokkal a hallgatóságot.

A bankszakember után egy idegenforgalmi szakember következett. Bakó Balázs, aki az OTP Travel Sales & Key Account Managere, valamint a Magyar Utazási Irodák Szövetsége Marketing és Kommunikációs Bizottságának tagja rávilágított, hogy a karrier-építés érdekében mennyire fontos az önismeret.

A logisztikus tanulókat valószínűleg dr. Kopp Kristófnak, a Rail Cargo Logistics – Hungária Kft. üzemeltetési vezetőjének az előadása érdekelte leginkább. Előadásának legfőbb üzenete a nyelvtudás fontossága volt, a szakma szeretetére, valamint az angol és a német nyelv ismeretére hívta fel a figyelmet.

A logisztikát követően Kende-Hofherr Krisztina a sztármenedzseri karrierről beszélt, majd a Prezinél dolgozó Murvai-Gaál János vázolta az informatikusnak készülő hallgatók előtt álló lehetőségeket.