Ezek után mit csinál a gyerek nyáron? – Nyári tábort szervez a Studio Italia

Ezek után mit csinál a gyerek nyáron? – Nyári tábort szervez a Studio Italia

Ezek után mit csinál a gyerek nyáron?!
Közösségünkben sok szülő fölteszi magának a címben foglalt kérdést, hiszen a vírusjárvány felborította a nyárra tervezett családi programjainkat is. Egy lehetséges válasszal a budapesti Studio Itália is szolgál, amely angol nyelvi nyári tábort szervez 1-4. osztályos tanulóknak. Figyelem, aki a jelentkezéskor megemlíti, hogy a BZSH vagy a Mazsihisz honlapjáról értesült a táborról, az kap 10 százalék kedvezményt!

Kézműves foglalkozásokkal, olasz főzőiskolával és játékos vetélkedőkkel gazdagított nyelvi táborokat szervez alsó tagozatos diákoknak a Studio Itália július 6-tól hét turnusban augusztus 28-ig – tudtuk meg Salusinszky Andrástól, a BZSH fenntartásában működő Külger Gimi igazgatójától.

A foglalkozásokat nem csak az iskola Radnóti Miklós utcai épületében tartják, hanem a közeli Szent István parkban is, ahol többek között piknikezés, kincskeresés vagy akadálypálya várja a gyerekeket. Igény szerint vállalják speciális (laktóz- és gluténmentes) ételek elkészítését is.
Bővebb információkért kattintsanak ide: https://jelentkezes.studioitalia.hu/nyelvi-tabor.

Fontos: 10 százalék kedvezményre számíthat, aki a jelentkezés során megemlíti, hogy a táborról a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz), vagy a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) honlapjáról értesült.