A Munkaszolgálatosok Országos Egyesülete elnökének közleménye

A Munkaszolgálatosok Országos Egyesülete elnökének közleménye

A Munkaszolgálatosok Országos Egyesülete (MUSZOE) elnökének közleménye a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ méltányossági Igazolások jogosultsági használatáról.

“Tisztelt MUSZOE Tagok!

Szeretném tájékoztatni mindazokat, akik MUSZOE egyesületi tagságuk jogán a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának egészségügyi szolgáltatásainak használatára feljogosító igazolással rendelkeznek, és igazolásaik 2019., vagy 2020. években lettek kiállítva, azoknak a kórház vezetője, csatolt levelében biztosította, hogy a Covid-19 „ … vészhelyzet megszűnése utáni 15 napig igazolhatják jogosultságukat „.

A vészhelyzet kapcsán Orbán Viktor Miniszterelnök Úr úgy nyilatkozott, hogy a koronavírus-járvány miatti járványügyi készültség 2021-ben valószínűleg egész évben fennmarad.

A folyamatos, zökkenőmentes ellátás iránti méltányossági kérelmünket, melyet csatoltam, az engedményezőnek Dr. Vidoven Árpád HM Közigazgatási államtitkárnak 2020. október 9-én megküldtem.

Tekintettel arra, hogy az egyeztetések még folyamatban vannak, kérem tisztelt tagjainkat, hogy a fentiekre való hivatkozással használják szükség esetén jogosultsági igazolásaikat.

Jó egészséget kívánok mindannyiuknak!

Üdvözlettel,

Sessler György
a Muszoe elnöke”