Makkabi Játékok: Hullottak az aranyak, a BZSH igazgatója is a helyszínen szurkolt

Makkabi Játékok: Hullottak az aranyak, a BZSH igazgatója is a helyszínen szurkolt

A hétfői nap igazán mozgalmasra sikeredett a Makkabi Európai Játékokon, több számban is magyar aranyéremnek örülhettünk.
Előre nem is számítottunk rá, de az utolsó előtti játéknapon a magyar delegáció már átlépte a húszas álomhatárt, több mint húsz alkalommal állhatott a dobogó legfelsőbb fokára magyar sportoló.

A Ludovikán rendezett versenyeken jelen volt dr.Kunos Péter, a BZSH és a Mazsihisz ügyvezető igazgatója is, aki mindamellett, hogy a helyszínen szurkolt az aranyérmet nyerő asztaliteniszezőnek Jancsa Gábornak és a magyar kosarasoknak a Ludovikán, éremátadó is volt az Olimpiai falu nagy színpadán, ahol a vívás győzteseit, helyezettjeit köszöntötte.

A 15. Maccabi Európai Játékok utolsó napján, kedden, rengeteg döntőt rendeznek: futsalban, labdarúgásban, kosárlabdában, vízilabdában illetve úszásban lesznek döntők, a Lantos Mihály Sportközpontban, az Angyalföldi Sportközpontban, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában és a Ludovika Arénában.

Délelőtt fél tízkor az úszódöntőkkel, majd 10:45-től a junior fiúk futsal, 11:00-től a junior fiúk vízilabda döntőivel indul a nap, majd délután 12:30-kor ifjúsági fiúk futsal, illetve junior fiúk futball döntő mérkőzései következnek majd.

15:00-kor férfi vízilabda, 15:30 ifjúsági fiúk futball, 15:45-kor junior férfi kosárlabda döntőkkel folytatódik a nap. Késő délután 16:00-kor férfi futball, majd 17:45-kor férfi masters futsal döntők következnek.

Az utolsó nap 18:00-kor férfi kosárlabda, majd 19:30-kor férfi futsal döntőkkel zárul.

A zárónapon érdemes lesz ellátogatni azokra a helyszínekre, ahol reális esély van magyar aranyéremre, mindenképpen ajánljuk a Hajós Alfréd Sportuszodát, ahol a magyar válogatott száll harcba az első helyért, de valamennyi helyszínen ismét szívesen látják a szurkolókat.

Képek a mai napról>>>