A 15. Maccabi Játékokról tartott beszámolót Deutsch Tamás a Síp utcában

A 15. Maccabi Játékokról tartott beszámolót Deutsch Tamás a Síp utcában

A Mazsihisz és a BZSH vezetősége előtt került sor beszámolóra a 15. Európai Maccabbi Játékok előkészületeiről a Síp utcában.

A szervező MTK részéről Deutsch Tamás elnök, és Deutsch Péter, az MTK és az EMG 2019 Kft. ügyvezetője tartott prezentációt.

Deutsch Tamás ismertette a Maccabi Játékok budapesti helyszíneit, a jelenlegi felkészültségi szintet, valamint elvárásait a játékokat illetően.

Heisler András, a Mazsihisz elnöke örömének adott hangot, hogy hosszú, fáradságos munkával sikerült tető alá hozni, hogy a zsidó sportolók legnagyobb kontinentális seregszemléje, a Maccabi Európa Játékok Magyarországon kerülhet megrendezésre.

Mester Tamás, a BZSH elnöke is kifejezte elégedettségét, főleg, hogy sportolóként ő is vett részt Maccabi Játékokon, ahol vízilabdázóként képviselte a magyar színeket.

A 15. Maccabi Európa Játékok minden idők legnagyobb felnőtt multisport rendezvénye lesz Magyarországon. 2019. július 29. és augusztus 7. között 30 országból 2500-nál is több sportoló, több száz edző, segítő és több ezer szurkoló érkezik tíz napra Budapestre.

A 10 napos sport és kulturális eseményen kiemelten fontos szerepet kap az önkéntes csapat és mint a csütörtöki tájékoztatón is elhangzott, a szervezők továbbra is várják az önkéntesek jelentkezését.

Az önkéntesek kiváló munkája és együttműködése rendkívül fontos annak érdekében, hogy a több ezer Magyarországra érkező zsidó sportolót, sportvezetőt és hozzátartozóikat méltó módon fogadhassuk országunkban.

Jelentkezés önkéntesnek>>>

Képek a találkozóról>>>