Látogatási tilalom az Amerikai úti Szeretetkórházban

Látogatási tilalom az Amerikai úti Szeretetkórházban

“A Kormányzati szervek határozatának megfelelően a Mazsihisz Szeretetkórházban 2021. november 1-től látogatási tilalmat rendelek el” – közölte Dr. Shemesh Assaf főigazgató a kórház Facebook-oldalán.

„A határozatot követve módunkban áll egy kijelölt hozzátartozónak, napi egyszeri alkalommal, egy óra időtartamra az intézményünkben fekvő beteg látogatásának engedélyezése.

A hirtelen kialakult állapot rosszabbodása esetén továbbra is biztosítjuk a folyamatos, személyes kapcsolattartás lehetőségét a beteg által kijelölt személlyel. Ebben az esetben az érintett hozzátartozókat a kezelőorvos értesíti és tájékoztatja a látogatás rendjéről.

További egyedi méltányosság esetén kizárólag a Főigazgató adhat engedélyt látogatásra. Kérelmeket az igazgatosag@szeretetkorhaz.hu e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.

Betegeinknek csomagot a vallási szabályok szigorú betartása mellett, az Amerikai úti portán lehet leadni.

A kórház egész területén –beleértve a beteggel történő személyes találkozást is- a maszk viselése szigorúan kötelező. A maszkviselés be nem tartása a látogató kitiltását vonja maga után.

Igyekszünk folyamatos, naprakész tájékoztatást nyújtani az aktuális helyzetről.

Kérjük türelmükkel segítsék munkánkat, a betegeink zavartalan, magas színvonalú ellátása érdekében.” – áll a közleményben.