Izrael és Dubai közös turisztikai webes szemináriumot szervez

Izrael és Dubai közös turisztikai webes szemináriumot szervez

Az izraeli idegenforgalmi minisztérium a dubai idegenforgalmi minisztériummal közösen hirdetett, az „Utazás az új Közép-Keleten” címmel. A virtuális esemény nyilvános és március 3-án, délután 13 órakor kerül megrendezésre, amely szakértői betekintést nyújt Izrael és Dubai közel-keleti utazási törekvéseibe.
“Az utazók évek óta úgy érzik, hogy választaniuk kell Izrael vagy Dubaj között utazás terén, de az együttműködés a mérföldkőnek számít, és lehetővé teszi az úttörő fejleményeket abban, hogy a turisták hogyan látogatnak el a Közel-Keletre és miként látják azt. Az utazóknak már nem kell választaniuk az úti célok között, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy megragadjuk ezt az alkalmat, hogy részletesen bemutassuk ezt az új turisztikai kapcsolatot.”– mondta Eyal Carlin, az izraeli turisztikai minisztérium észak-amerikai turisztikai biztosa.

A webes szemináriumon különféle előadók vesznek részt, köztük Eyal Carlin, az IMOT észak-amerikai turisztikai biztosa és Chad Martin, az IMOT északkeleti regionális igazgatója.

Az érdeklődők a https://israel.travel/ oldalon tájékozódhatnak a virtuális események iránt, ahol naprakész információkat kapnak az izraeli fejleményekről, vagy megtervezhetik utazásaikat, arra az időszakra, amikor az ország újra megnyílik a nemzetközi turizmus terén.