Szerezz érettségi után szakképesítést ingyen a Külker Gimiben!

Szerezz érettségi után szakképesítést ingyen a Külker Gimiben!

A szeptemberben kezdődő tanévtől 13-féle, a mai kor igényeihez alkalmazkodó, piacképes szakból választhatsz, ha már van érettségid. Sőt, lehet diplomád is, akkor is várunk a Külkereskedelmi Szakgimnázium államilag támogatott, vagyis számodra ingyenes OKJ-s képzésein.

A Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) fenntartásában és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) támogatásával tavaly létrejött intézmény a VI. kerület, Révay utca 16. sz. alatt található Bálint Házban folytatja működését szeptembertől.

A toleráns, demokratikus szellemiségű Külkereskedelmi Szakgimnázium zsidó és nem zsidó diákokat egyaránt vár. Itt nemcsak megtanulsz mindent, ami a választott szakképzés keretein belül elsajátítható, hanem színes programokon vehetsz részt, barátokat szerezhetsz. Sokan úgy gondolják, hogy egy szakma tanfolyamon történő megtanulása csak elméleti tudást ad, és azt a valós, nagybetűs életben már nehéz hasznosítani. Ha nálunk tanulsz, ez biztosan nem így lesz!
A Külker Gimi koncepciója szerint a gyakorlati képzésekre nagy hangsúlyt fektetünk, valós munkahelyi körülmények között tapasztalhatsz meg mindent, így a 2 éves képzés alatt nemcsak elméleti, hanem piacképes gyakorlati tudásra is szert tehetsz.

Melyik tagozaton szeretnél tanulni? Akár nappalin, akár estin tanulsz, a minőségi oktatást garantáljuk! Nappali esetében heti 31 órás képzés vár rád, és jogosult lehetsz diákigazolványra, tb-ellátásra, családi pótlékra és kollégiumi elhelyezésre is. Esti tagozaton az órákat tömbösítve, heti 2-3 délután tartjuk.

A 2019/20-as tanévben induló szakok:
Államháztartási ügyintéző
Idegennyelvű ipari és kereskedelmi ügyintéző

Kereskedelmi képviselő
Kereskedő
Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I.
Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II.
Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző
Műszaki informatikus
Pénzügyi termékértékesítő (bank, befektetés, biztosítás)
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Turisztikai szervező, értékesítő
Üzleti szolgáltatási munkatárs
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Szeretnél még több információt a képzésekkel kapcsolatban? Még nem tudod, hogy pontosan melyik szakképzés érdekel? A Külker Gimi weboldalán megtalálod az összes tudnivalót ezzel kapcsolatban, sőt itt jelentkezhetsz is arra képzésre, amelyik a legjobban érdekel.

A 2 éves OKJ-s tanfolyamokkal olyan tudás birtokába kerülsz, amellyel könnyen és gyorsan elhelyezkedhetsz a munkaerőpiacon, sőt, az egyetemekre is sikeresebben felvételizhetsz a jövőben. Ne add fel az álmaid, hanem inkább valósítsd meg azokat a mi segítségünkkel!

Vár a Külker Gimi!


Bővebb információk:

http://kulkergimi.hu/