Több mint hárommillió forint adomány gyűlt egy háromgyerekes anyuka megsegítésére

Több mint hárommillió forint adomány gyűlt egy háromgyerekes anyuka megsegítésére

Igazi hanukai csoda történt! Több mint hárommillió forint adomány gyűlt egy háromgyerekes, eladósodott anyuka megsegítésére.
A teljes munkaidőben dolgozó hölgy fizetéséből a levonások után havonta összesen 50.000 forint marad a megélhetésükre. Ennek okán a család otthona került veszélybe, amennyiben december 31-ig nem törlesztenek, árverésre bocsátják a lakásukat, és az édesanya gyermekeivel az utcára kerül.
Ezért indított közösségünk egy tagja gyűjtést a család megsegítésére. Az összeget 19 nap alatt teremtették elő a zsidó közösség adakozó tagjai Lőwy Judit, Verő Tamás és Kardos Ágnes segítségével.

„Mutassuk meg együtt, hogy közösségünknek milyen erős az összetartó ereje és segítsünk nekik amennyivel csak tudunk! Legyen ez a mi Hanukai csodánk!” – állt a Facebook felhívásban, amelyet Lőwy Judit tett közzé november 13-án.

„Csak ránk, a közösségre számíthatnak! Jól ismerem őket, aktív tagjai a közösségnek, az édesanya saját maga is ahol tud, segít!” – állt a felhívásban.

A család teljes tartozása 3.381.000 forint volt.

És a közösség eredjének csodája: Kevesebb mint három héttel az akció meghirdetését követően sikerült valóra váltani a család álmát.
Ezt Lőwy Judit saját közösségi oldalán jelentette be: