Ne pánikolj, inkább tanulj a Külker Gimiben ingyen!

Ne pánikolj, inkább tanulj a Külker Gimiben ingyen!

Tudod a ponthatárokat, és nem kerültél be? Ne ess kétségbe, a továbbtanulás még előtted áll. Szerezz érettségi után szakképesítést nálunk ingyen, a Külker Gimiben!

2018. szeptemberétől 12-féle, a mai kor igényeihez alkalmazkodó szakból választhatsz, ha már van érettségid. Sőt, lehet diplomád is, akkor is várunk a Külkereskedelmi Szakgimnázium államilag támogatott, vagyis számodra ingyenes OKJ-s képzésein.

A Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) fenntartásában és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) támogatásával létrejött új intézmény igazgatója, Salusinszky András arra törekszik, hogy egy toleráns, demokratikus szellemiségű Külkereskedelmi Szakgimnáziumot hozzon létre. Az új „Külker Gimibe” zsidó és nem zsidó diákokat egyaránt várnak. Itt nemcsak megtanulsz mindent, ami a választott szakképzés keretein belül elsajátítható, hanem színes programokon vehetsz részt, barátokat szerezhetsz. Sokan úgy gondolják, hogy egy szakma tanfolyamon történő megtanulása csak elméleti tudást ad, és azt a valós, nagybetűs életben már nehéz hasznosítani. Ha nálunk tanulsz, ez biztosan nem így lesz! A Külker Gimi koncepciója szerint a gyakorlati képzésekre nagy hangsúlyt fektetünk, valós munkahelyi körülmények között tapasztalhatsz meg mindent, így a 2 éves képzés alatt nemcsak elméleti, hanem piacképes gyakorlati tudásra is szert tehetsz.

És ez még nem minden! Az ingyenes OKJ-s szakképzéshez ingyenes nyelvtanfolyam is jár! A munkaerőpiacon ma azé az elsőbbség, aki idegen nyelven is beszél, aktív nyelvtudással rendelkezik. Nem elég csak megérteni a nyelvet, tudni kell használni is, írásban és szóban egyaránt. Ezt a képzést 120 órában biztosítjuk neked, így egy komplex tudással már tiéd lehet a világ!
Melyik tagozaton szeretnél tanulni? Akár nappalin, akár estin tanulsz, a minőségi oktatást garantáljuk! Nappali esetében heti 31 órás képzés vár rád, és jogosult lehetsz diákigazolványra, tb-ellátásra, családi pótlékra és kollégiumi elhelyezésre is. Esti tagozaton az órákat tömbösítve, heti 2-3 délután tartjuk.

A 2018/19-es tanévben induló szakok: államháztartási ügyintéző, idegennyelvű ipari- és kereskedelmi ügyintéző, kereskedelmi képviselő, kereskedő, logisztikai- és szállítmányozási ügyintéző, műszaki informatikus, pénzügyi termékértékesítő (bank, befektetés, biztosítás), pénzügyi-számviteli ügyintéző, turisztikai szervező és -értékesítő, üzleti szolgáltatási munkatárs, vállalkozási- és bérügyintéző, vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző.

Szeretnél még több információt a képzésekkel kapcsolatban? Még nem tudod, hogy pontosan melyik szakképzés érdekel? A Külker Gimi weboldalán megtalálod az összes tudnivalót ezzel kapcsolatban, sőt itt jelentkezhetsz is arra képzésre, amelyik a legjobban érdekel.

A 2 éves OKJ-s tanfolyamokkal olyan tudás birtokába kerülsz, amellyel könnyen és gyorsan elhelyezkedhetsz a munkaerőpiacon, sőt, az egyetemekre is sikeresebben felvételizhetsz a jövőben. Ne add fel az álmaid, hanem inkább valósítsd meg a mi segítségünkkel! Vár a Külker Gimi! http://kulkergimi.hu/