Bonbon zenés matinék kicsiknek és nagyoknak

Bonbon zenés matinék kicsiknek és nagyoknak

Februártól júniusig havonta egy-egy vasárnap délelőtt zenés, interaktív előadásokra várjuk a gyerekeket és szüleiket. A különleges műsorok közös alapja a muzsika és a mese: velünk lesz Szeder és Lóci, Jancsi és Juliska, a Solti György Zenekar és Ordibálint, valamint az Air Corde Trió és velük a zenebeli kutyusok, hattyúk, elefántok és dongók. A varázslatos produkciók helyszíne a Goldmark terem.

A fellépő művészek, valamint a kutyusok, hattyúk, elefántok és dongók már javában készülnek az előadásokra, mindenkit szeretettel várunk!

Az első program most vasárnap lesz, jegyeket elővételben ide kattintva lehet vásárolni.

A programról:
Szeder & Lóci – Legyél te is dalszerző!

A könnyűzene világa két fiatal énekes-gitáros dalszerző interaktív előadásában, avagy: miből szülessen sláger? Segíts Szedernek és Lócinak: tapsolj, énekelj, muzsikálj!
Minden ember dalszerző, még ha nem is tud róla – és a dal műfaja vesz minket körbe nap, mint nap. Minden gyerek fogékony a zenére, és természetesen dalokkal veszi kezdetét a „beavatásuk” is. No de ezek a dalok miből születtek? Honnan érkeztek? És miből építkeznek? Kriszti és Lóci egy interaktív, 45 perces előadás során készíti el az idei év legnagyobb slágerét a gyerekekkel közösen, amiből az is kiderül, hogy milyen lett volna, ha ezt a dalt Cseh Tamás, Paul McCartney vagy éppen egy DJ-producer írja meg.

2018. február 18. vasárnap délelőtt 10 órától a Goldmark teremben.
Cím: Budapest VII. ker., Wesselényi u. 7.